Siirry suoraan sisältöön

On aina tehokkaampaa mainostaa omia tuotteitaan tai palveluitaan jonkun toisen suulla kuin omallaan. Siksi vaikuttajamarkkinointi on tätä päivää ja erinomainen keino erottua edukseen ylitse pursuavassa somessa.

Tiedämme mistä puhumme, sillä Get SoMe Helpin puikoissa hääräävä Martina Häkkinen on istunut pöydän molemmin puolin (ja joskus jopa sen päällä) kun on suunniteltu tuloksellisia vaikuttajamarkkinointikampanjoita.

Martina toimii somevaikuttajana ruoka- ja matkailumedia Tasty Travelissimossa sekä omaa nimeään kantavalla crossfitiin keskittyvällä Instagram-tilillä.

Että nyt kyllä voin rohkeasti vähän kehua itseäni ovelasti kolmannessa persoonassa ja uskaltaa väittää tietäväni erinomaisesti mitä tehdä kun halutaan käyttää somevaikuttajia osana digimarkkinointia.

Somevaikuttaja tai sellaiseksi haluava!

Kaipaatko apua brändisi kaupallistamiseen, yhteistöiden solmimiseen, vaikuttajan uralla alkuun pääsemiseen tai mitä tahansa muuta sparrailuapua somevaikuttamiseen liittyen? Konsultoimme kaikkia vaikuttajamarkkinoinnin parissa toimivia osapuolia eli myös teitä ihanat somevaikuttajat. Tarjoamme konsultointia vaikuttajille edullisempaan kaverihintaan. Olehan yhteydessä niin tehdään susta oman alasi sometähti!

martina@getsomehelp.fi

Lue lisää vaikuttajamarkkinoinnista.