Sosiaalinen media kuntoon kuukaudessa

49,00  + alv 24%

Sähköpostikurssi yrittäjille, somevaikuttajille ja kaikille muille, jotka haluavat brändinsä näkyviin sosiaalisessa mediassa.

  • Yrittäjille ja somevaikuttajille.
  • Brändäämiseen, tunnettuuden lisäämiseen ja tavoitteelliseen tekemiseen.
  • Kaikille jotka haluavat näkyä sosiaalisessa mediassa.

Sähköpostikurssilla laitamme sosiaalisen median pohjan kuntoon, tehtailemme toimivia sisältöjä, panostamme suunnitelmallisuuteen ja verkostoidumme hieman. Kukin toimii oman alansa, persoonansa ja tavoitteidensa mukaisesti. Kurssi taipuu niin aloittelijalle kuin edistyneellekin somettajalle.

Saat kerran viikossa neljän viikon ajan vinkkejä, tehtäviä ja ohjeita sähköpostiisi, jossa ne säilyvät jos et syystä tai toisesta voikaan paneutua materiaaliin juuri silloin. Voit myös aina pyytää lisää apua ja neuvoja, jos jokin tuntuu hankalalta tai kaipaat henkilökohtaista sparrailua. Autan mielelläni.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat tehdä sosiaalista mediaa tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti. Se on erinomainen somevaikuttajille ja yrittäjille, jotka haluavat tuoda brändiään esiin sosiaalisessa mediassa. Saat kurssilta ideoita ja inspiraatiota silloinkin kun olet jo hyvässä vauhdissa sosiaalisen median kanssa.

Edellytyksenä kurssille osallistumiseen on profiilit Facebookissa ja/tai Instagramissa. Jos tarvitset apua niiden perustamiseen niin pistä viestiä: martina@getsomehelp.fi

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi laskun, jolla kurssimaksu suoritetaan.

 

Kurssin vetäjänä toimii yrittäjä, bloggaaja ja someasiantuntija.

Martina Häkkinen

martina@getsomehelp.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sosiaalinen media kuntoon kuukaudessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *