Sisällöntuotantopaja

49,00  + alv 24%

Sähköpostikurssi, jolla tehtaillaan sisältöjä Instagramia varten. Yksinyrittäjille, somevaikuttajille ja kaikille, jotka haluavat tuottaa säännöllisesti laadukasta sisältöä Instagramiin.

  • Yksinyrittäjille ja somevaikuttajille.
  • Konkreettisia sisältöjä, inspiraatiota ja suunnitelmallisuutta Instagramiin.
  • Sisällöt Instagramiin ainakin puoleksi vuodeksi.

Sähköpostikurssilla tehtaillaan kerralla iso kasa sisältöjä Instagramia varten. Sisällöntuotantopajassa saat 50 konkreettista sisältöaihetta sekä ison kasan muita vinkkejä sisällöntuotantoon. Ne on kaikki sovellettavissa juuri sinun brändiisi ja toimialaasi sopivaksi.

Mietimme myös miten aikataulutamme luomamme sisällöt. Vaikka ne on suunniteltu Instagramia varten, ei kukaan estä nostamasta julkaisuja myös Facebookiin ja muille somekanaville.

Jos käytät kaikki 50 ideaa kahden julkaisun viikkotahdilla, voit palata sisällöntuotantoon seuraavan kerran vasta puolen vuoden päästä, jolloin ideoita voi jo kierrättää ja soveltaa uudestaan. Saat siis täydelliset eväät Instagramiin jopa vuoden ajaksi.

Saat kerran viikossa neljän viikon ajan vinkkejä, tehtäviä ja ohjeita sähköpostiisi, jossa ne säilyvät jos et syystä tai toisesta voikaan paneutua materiaaliin juuri silloin. Voit myös aina pyytää lisää apua ja neuvoja, jos jokin tuntuu hankalalta tai kaipaat henkilökohtaista sparrailua. Autan mielelläni.

Kurssi sopii parhaiten yksinyrittäjille ja somevaikuttajille, mutta se on muokattavissa isompienkin organisaatioiden tarpeisiin. Konkreettisten sisältöjen lisäksi kurssi inspiroi kovempaakin someosaajaa ja tulee hätiin silloin kun ideapankki ammottaa tyhjänä.

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi laskun, jolla kurssimaksu suoritetaan.

 

Kurssin vetäjänä toimii yrittäjä, bloggaaja ja someasiantuntija.

Martina Häkkinen

martina@getsomehelp.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sisällöntuotantopaja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *