Siirry suoraan sisältöön

Kun olin edellisessä elämässäni töissä taloushallinnon hommissa, oli äitini huolissaan siitä, että visuaalisuuteni menee hukkaan. Miksen tekisi jotain, missä pääsisin hyödyntämään visuaalista silmääni ja taiteellisuuttani, joiden ansiosta koulun todistuksessa komeili aina kymppi kuvaamataidon kohdalla.

Kerroin että harrastukseni somevaikuttajana ja sisällöntuottajana hoitaa sen puolen. Nykyään harrastuksesta on tullut työ ja pääsen hyödyntämään visuaalisuuttani myös asiakkaideni ja yhteistyökumppaneideni somesisältöjen luomisessa.

Tuotan mielelläni brändisi näköisiä sisältöjä someen kustannustehokkaasti ja reippaalla paljousalennuksella jos haluat kerralla sisältöpankkisi kunnolla täyteen. Tartun yhtä suurella innolla myös yksittäiseen somesisältöön, mainosbanneriin, nettisivuillesi tuleviin materiaaleihin ja mihin tahansa digimarkkinoinnin sisältöön, jonka toteuttamiseen kaipaat tekijää. Kertaluontoisesti tai jatkuvalla sopimuksella.

Kauniiden ja tyylikkäiden kuvien sekä nykyään myös videoiden lisäksi kynä on pysynyt kädessäni aina erinomaisesti, joten myös tekstit sujuu toimittajan töitäkin tekevältä lukutoukalta lähes yhtä vaivattomasti kuin hengittäminen. Anna mun siis kirjoittaa sun puolesta niin sinäkin voit keskittyä ydinosaamiseesi.

Kirjoittamiseenkin liittyy mieleen jäänyt hyvänmielen koulumuisto. Peräti kaksi äidinkielen ja kirjoittamisen opettajaani ovat todenneet luovan kirjoittamisen tehtäviäni tarkasteltuaan, että “susta voi tulla mitä tahansa”.

Musta tuli sisällöntuottaja, toimittaja ja somevaikuttaja. En voisi olla tyytyväisempi siitä, että jätin taloushallinnon tehtävät taakseni ja tein harrastuksesta työn, jossa pääsen hyödyntämään synnynnäisiä lahjojani.

Ota rohkeasti yhteyttä jos kaipaat apua sisällöntuotantoon. Autan enemmän kuin mielelläni.

martina@getsomehelp.fi