Häkkiset

Martina Häkkinen

Sisällöntuotanto, somevaikuttajat, sosiaalinen media, brändääminen, markkinointi

Martina Häkkinen on someasiantuntija yli 10 vuoden kokemuksella. Hän on koulutukseltaan mainonnan ja viestinnän tradenomi, joka on päivittänyt säännöllisesti vuonna 2008 perustamaansa ruoka- ja matkablogia Tasty Travelissimo sekä toiminut aktiivisesti myös muualla somessa. Etenkin Instagramin ja Facebookin Martina tuntee omakseen. Martina rakastaa suunnittelua sekä aikatauluttamista ja tekee kaikesta mahdollisesta Excel-taulukon tai listan.

Martinalla on laaja tietämys blogimaailmasta ja hän tuntee hyvin etenkin ruoka- ja matkabloggaajat sekä myös lifestylevaikuttajia. Martina on organisoinut blogikampanjoita sekä blogimatkoja ja osallistunut erilaisiin tapahtumiin, koulutuksiin ja seminaareihin päivittääkseen jatkuvasti osaamistaan.

Kahden lapsen äitinä Martina on oppinut multitaskaamaan ja käyttämään pienenkin ajan hyödykseen. Martina on myös hevostyttö, Italia-fani sekä innokas kotikokki, joka viihtyy ruokaharrastuksen vastapainoksi erinomaisesti myös kuntosalilla ja lenkkipoluilla. Päivätöikseen taloushallinnon töitä tehnyt Martina on myös tarkka numeroiden kanssa ja hallitsee somemarkkinoinnin numeropuolen kävijätiedoista loppuraportteihin. Martina on aina rakastanut kirjoittamista ja käyttää tarkkaa visuaalista silmäänsä hyväkseen valokuvaamisessa sekä brändien visuaalisen ilmeen luomisessa.

Henry Häkkinen

Valokuvaus, tekninen tuki

Henry Häkkinen rientää tarpeen mukaan apuun teknisissä asioissa ja kuvaa mielellään laajalla valokuvauskalustollaan. Hän on tietoturva-asiantuntija ja insinööri, joka selvittää kinkkisimmätkin tekniset pulmat.

Henry harrastaa autoja, ruokaa juomineen, matkustamista ja on rakentanut kaiken muun touhun ohessa perheelleen omakotitalon itse alusta alkaen. Martinan aviopuolisona Henry on ollut mukana Tasty Travelissimo -blogin päivittämisessä, kehittämisessä ja ylläpidossa hoitaen etenkin kuvaamisen ja tekniset pulmat.