Palveluksessasi

Martina Häkkinen

Sisällöntuotanto, sosiaalinen media, tekstit, hakukonemarkkinointi, digimarkkinointi

Martina Häkkinen on someasiantuntija, sisällöntuottaja ja digimarkkinoija, jonka ominta alaa on auttaa brändiäsi näkymään verkossa. Hän on koulutukseltaan mainonnan ja viestinnän tradenomi, joka on luonut ruoka- ja matkailumedia Tasty Travelissimon. Martina tuntee omakseen etenkin Instagramin, Facebookin, LinkedInin, vaikuttajamarkkinoinnin, hakukonemarkkinoinnin Google-mainonnasta hakukoneoptimointiin sekä sisältöjen tuottamisen teksteistä kuviin ja videoihin.

Martinalla on laaja tietämys somemaailmasta ja hän on kasvanut harrastustensa myötä sisään sosiaalisen median kiemuroihin. Martina on organisoinut vaikuttajamarkkinointikampanjoita ja toimii myös itse somevaikuttajana Tasty Travelissimossa sekä omaa nimeään kantavalla crossfitiin keskittyvällä Instagram-tilillään.

Martinaa on kehuttu kuuntelevaksi, nopeaksi ja joustavaksi yhteistyökumppaniksi, joka yllättää tekemällä hieman enemmän ja paremmin kuin mitä asiakas osaa edes toivoa.

Martina LinkedInissä.

Henry Häkkinen

Valokuvaus, tekninen tuki

Henry Häkkinen rientää tarpeen mukaan apuun teknisissä asioissa ja kuvaa mielellään laajalla valokuvauskalustollaan. Hän on tietoturva-asiantuntija ja insinööri, joka selvittää kinkkisimmätkin tekniset pulmat.

Tiimi

Get SoMe Helpin tiimissä on myös osaajia, jotka auttavat sinua mielellään muun muassa nettisivujen, käännöstöiden, oikolukuprojektien, graafisen suunnittelun ja monipuolisten markkinoinnin toimenpiteiden kanssa. Tiimiin on valikoitu tarkalla seulalla osaavia ja mukavia tekijöitä, joiden kanssa on ilo työskennellä.