Siirry suoraan sisältöön

Martina Häkkinen & Tiimi

Martina Häkkinen

Martina Häkkinen on digimarkkinoinnin asiantuntija, sisällöntuottaja ja digimarkkinoija, jonka ominta alaa on auttaa brändejä näkymään verkossa. Hän on koulutukseltaan mainonnan ja viestinnän tradenomi, joka on luonut ruoka- ja matkailumedia Tasty Travelissimon. Martina tuntee omakseen etenkin Instagramin, Facebookin, LinkedInin, Pinterestin, somemarkkinoinnin, vaikuttajamarkkinoinnin, hakukonemarkkinoinnin sekä sisältöjen tuottamisen teksteistä kuviin ja videoihin.

Martinalla on laaja tietämys somemaailmasta ja hän on kasvanut harrastustensa myötä sisään sosiaalisen median kiemuroihin. Hän toimii myös freelance-toimittajana ja on erikoistunut matkailuun, ruokaan, liikuntaan ja taloushallintoon. Toisaalta Martinan vahvuuksiin kuuluu toimittajamainen uteliaisuus ja tiedonhaku, joiden avulla hän ottaa haltuun alan kuin alan.

Martina on toiminut somevaikuttajana vuodesta 2008 alkaen ruoka- ja matkailumedia Tasty Travelissimossa sekä hieman tuoreemmalla omaa nimeään kantavalla crossfitiin keskittyvällä Instagram-tilillään. Martina organisoi mielellään vaikuttajamarkkinointikampanjoita. Onhan hän istunut molemmilla puolilla pöytää, ja välillä sen päälläkin (ja alla?), kun on suunniteltu vaikuttajamarkkinointikampanjoita.

Martinaa on kehuttu kuuntelevaksi, nopeaksi ja joustavaksi yhteistyökumppaniksi, joka osaa lukea rivien välistä myös ne toiveet, joita ei sanota ääneen. Martinalle on kunnia-asia tehdä aina hieman enemmän kuin odotetaan ja yllättää yhteistyökumppaninsa positiivisesti.

Martina on tyytyväinen silloin kun kaikki on tasapainossa. Oli kyse sitten markkinointimateriaalien visuaalisesta ilmeestä, palveluidensa hinta-laatusuhteesta tai treenin ja levon suhteesta omassa elämässään.

Tiimi

Get SoMe Helpin tiimissä on tarkkaan valittuja kokeneita ja mukavia osaajia, jotka auttavat sinua mielellään muun muassa nettisivujen, käännöstöiden, oikolukuprojektien, graafisen suunnittelun ja monipuolisten markkinoinnin toimenpiteiden kanssa. Tiimiin on valikoitu tarkalla seulalla hyviä tyyppejä, joiden kanssa on ilo työskennellä.