Siirry suoraan sisältöön

Somekuvapaketeilla tyylikästä ja yhtenäistä sisältöä someen

  • tehnyt

Kirjoitan mielelläni sisältöjä someen, mutta mistä saan tyylikkäitä kuvia sosiaalista mediaa varten?”

Kuulostaako tutulta? Toiset ovat lahjakkaita tekstien kirjoittamisessa, mutta kuvapuolen tuottaminen on se, mikä pitää sosiaalisen median kanavat harmillisen hiljaisina. Tuntuu että muilla on kauniit harmoniset Instagram-feedit ja oma muistuttaa lähinnä sillisalaattia.

Tiedätkö tunteen kun olisi kerrottavaa, mutta ei kuvamateriaalia tekstien tueksi. Kuvapankki ammottaa tyhjillään tai sitä ei ole koskaan perustettukaan.

Tarjoamme tähän tarpeeseen eri kokoisia somekuvapaketteja. Suosituimpia ovat 6 ja 10 kuvan paketit. Kuvapakettien sisältö tuotetaan kunkin asiakkaan toiveiden ja brändin visuaalisen ilmeen mukaiseksi. Jos visuaalinen ilme on vielä hakusessa, voimme täsmentää sitä yhdessä ennen kuvamateriaalin tuottamista.

Kuvapakettiin voi valita neliökuvia Instagramin syötteeseen, pystykuvia Instagramin tarinoihin ja Facebook-kuvia. Myös muun kokoisia kuvia ja somevideoita on saatavilla. Moni haluaa esimerkiksi samaan syssyyn uudet profiili-  ja bannerikuvat sosiaaliseen mediaan ja sehän onnistuu myös.

Kuten aina, myös muunlaisia paketteja voi tiedustella allekirjoittaneelta laittamalla sähköpostia osoitteeseen: martina@getsomehelp.fi

Uutta!


Tuotamme myös videomateriaalia sosiaaliseen mediaan. Etenkin Instagramin kelat sekä videot Instagramin ja Facebookin tarinoihin ja somemainoksiin ovat nyt kysyttyjä. Haluaisitko sinäkin erottua jakamalla seuraajillesi laadukkaita somevideoita? Ota yhteyttä!