Siirry suoraan sisältöön

Get SoMe Help – Someapua tarjolla!

  • tehnyt

Get SoMe Help tarjoaa nimensä mukaisesti sosiaalisen median palveluja. Mitä sosiaalisen median palvelut sitten tarkoittavat? Minkälaisissa asioissa voimme auttaa? Tässä on tyypillisiä esimerkkejä siitä mitä teemme somen parissa.

Sosiaalisen median palvelut:

  • Sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan. Tekstit, kuvat, videot sekä niiden julkaiseminen sosiaaliseen mediaan. Yksittäisistä sisällöistä (esim. laadukkaat videosisällöt someen) kokonaisvaltaiseen hyvin suunniteltuun sisällöntuotantoon asiakkaan kaikille somekanaville.
  • Maksetut somemainokset. Sekä mainosten toteuttaminen avaimet käteen -periaatteella että opastaminen niiden tekemiseen itse. Useimmat asiakkaamme ovat päätyneet avaimet käteen -ratkaisuun kun ovat kurkanneet Meta Business Suitea. Ymmärrän sen erittäin hyvin.
  • Somemarkkinoinnin käynnistäminen. Tarvittaessa ihan alkeista ja sometilien perustamisesta alkaen ja aina mieluiten selkokielellä. Asiakas saa apua juuri sen verran kun kaipaa kokonaisvaltaisesta sometilien hallinnoinnista lyhyeen konsultointituokioon. Konsultointi toteutetaan asiakkaan haluamalla tavalla (etä)tapaamisen tai vaikka sähköpostiviestittelyn merkeissä.
  • Somekonsultointi sekä pienyrittäjille että isommille organisaatioille. Konsultointiapua pyydetään yleensä eniten (digi)markkinointisuunnitelman laatimiseen, sometrendien sisäistämiseen ja somemarkkinoinnissa alkuun pääsemiseen.
  • Konsultointi somevaikuttajille ja sellaiseksi haluaville. Tyypillisesti eniten apua kaipaavat joko ihan uudet somevaikuttajat, jotka ovat vasta uransa alussa, tai vaikuttajat jotka ovat toimineet jo jonkin aikaa, ja haluavat alkaa tienata someharrastuksellaan rahaa.
  • Somepalveluihin laskettaneen myös vaikuttajamarkkinoinnin konsultointi mainostajille ja yrityksille, jotka haluavat ottaa vaikuttajamarkkinoinnin haltuun. Toteutamme kokonaisia vaikuttajamarkkinointikampanjoita alusta loppuun asti tai autamme tietyissä palasissa, jotka voivat olla esimerkiksi sopivien vaikuttajien etsiminen, konsultointi alkuun pääsemiseksi tai vaikka markkinointitiimisi vahvistuksena toimiminen silloin kun kaivataan osaajaa, jolla on kokemusta niin sanotusti pöydän molemmilta puolilta.

Sen lisäksi että Martina Häkkinen toimii Get SoMe Helpissä someasiantuntijana, hän työskentelee myös somevaikuttajana/sisällöntuottajana/päätoimittajana/minä-ihme-jantterina-ikinä ruoka- ja matkailumedia Tasty Travelissimossa sekä crossfitiin hurahtaneena hyvinvointivaikuttajana omaa nimeään kantavalla Instagram-tilillä.