Get SoMe Help lyhyesti

  • tehnyt

Ensin oli blogi, jonka Martina Häkkinen perusti vuonna 2008 intohimosta kirjoittamiseen, kuvaamiseen ja tarinankerrontaan. Blogin teemoiksi valikoituivat Martinan sydäntä lähellä olevat ruoka ja matkailu sekä pienten ja suurten elämysten kokeminen.

Bloggaaminen vei vuosien saatossa mukanaan muuttuen yhä tavoitteellisemmaksi tekemiseksi. Martina suunnitteli markkinointikampanjoita blogiinsa, teki yhteistyötä useiden yritysten kanssa, otti Instagramin ja Facebookin haltuun ja kasvatti Tasty Travelissimon yhdeksi Suomen luetuimmista matkablogeista. 

Pian yhteistyökumppanit alkoivat pyytää apua omaan digimarkkinointiinsa. Martina alkoi tehdä myös blogin ulkopuolisia kampanjoita sosiaalisen median, hakukonenäkyvyyden, sisällöntuotannon ja vaikuttajamarkkinoinnin saralla.

Get SoMe Help syntyi brändien tarpeesta näkyä verkossa. Get SoMe Help on yritys, joka tarjoaa sosiaalisen median palveluja, sisällöntuotantoa ja digimarkkinoinnin ratkaisuja.

Martina Häkkinen

Kaiken takana on minun, Martinan, haave tehdä harrastuksestani työ, valjastaa osaamiseni markkinoinnin ja sisällöntuotannon saralla asiakkaideni hyödyksi ja oppia koko ajan lisää uuden ajan digimarkkinoinnista. Haluan kirjoittaa, tuottaa tyylikkäitä kuvia, suunnitella tavoittavaa digimarkkinointia ja toimia somevaikuttajien kanssa.

Haave muuttui tavoitteeksi äitiyslomieni aikana, jolloin aloin toimia systemaattisesti oman someyritykseni perustamisen hyväksi. Opiskelin, suunnittelin, tein ja lopulta totesin löytäneeni uralleni uuden suunnan.

Jätin lopulta vanhan työni taloushallinnon hommissa taakseni ja hyppäsin tarmokkaalla loikalla syvälle yrittäjän saappaisiin. Olen saanut työskennellä upeiden ihmisten, mielenkiiintoisien brändien ja antoisien projektien kanssa. Olen löytänyt omat vahvuuteni ja haluan jakaa osaamistani eteenpäin auttamalla brändejä näkymään verkossa.

Tässä sitä nyt ollaan. Työskentelemässä omien intohimojeni kirjoittamisen, visuaalisten asioiden, markkinoinnin ja sosiaalisen median parissa.

Lue myös syksyllä 2020 kirjoittamani pidempi tarina siitä miten minusta tuli yrittäjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.