Siirry suoraan sisältöön

Google-mainonta – jotta asiakkaasi löytävät sinut verkosta

Teemme brändillesi Google-hakumainoksen ja pidämme huolen siitä, että se toimii optimaalisesti ja asiakkaasi löytävät sinut netistä.

Miksi Google-mainos?

Jotta sinua hakukoneista etsivät löytävät sivustollesi. Google-mainonnan avulla nouset hakutulosten kärkeen. Hakusanamainonta on hyvä markkinoinnin tukitoiminto, jota kannattaa pyörittää taustalla jatkuvasti. Se sopii hyvin myös jopa ainoaksi markkinoinnin toimenpiteeksi silloin kun markkinointiresurssit ovat vähäiset.

Miten homma toimii?

Teemme toiveidesi ja tavoitteidesi mukaisen Google-mainoksen ja ylläpidämme sitä niin kauan kun sovimme. Suositeltu minimiaika mainokselle on kuukausi, mutta toki sinä päätät mitä haluat ja me tottelemme. Mainosta voidaan muokata halutessasi sesonkien ja muiden ajankohtaisten aiheiden mukaisesti jos päädyt kustannustehokkaaseen jatkuvaan mainontaan.

Paljonko se maksaa?

Google-mainontaan pääsee kiinni jo satasella tai kahdella. Se pitää sisällään sekä mainoksen ylläpidon, seurannan, tulosten raportoinnin että mediakustannukset. Eli koko paketin. Toki tavoitteet määrittelee kulujakin ja kuten kaikessa, isommalla budjetilla saa isompia tuloksia. Me olemme kuitenkin ylpeästi kustannustehokas ja hinnoittelultamme avoin vaihtoehto, jonka kanssa et pääse ihmettelemään yllärikuluja.

Kiinnostuitko?

Kerron mielelläni lisää!

martina@getsomehelp.fi