Siirry suoraan sisältöön

Digimarkkinoinnin konsultointi – Kun kaipaat nopeaa sinulle räätälöityä someapua

  • tehnyt

Toimin mielelläni asiakkaideni digimarkkinoinnin kokonaisvaltaisena kumppanina. Räätälöin palveluni kunkin tarpeiden mukaiseksi ja olen saanut kiitosta siitä, että aistin mitä asiakkaani haluaa ja tarvitsee silloinkin kun hän ei ole itsekään siitä vielä aivan varma.

Toimin yhteistyökumppanina, jonka kanssa voi sparrailla omaa tekemistään. Kun päivitän osaamistani mietin oppimiani asioita aina myös vakioasiakkaideni näkökulmasta. Asiakkaani saavat minulta viimeisimmät vinkit someen. Minulle voi myös tuupata hankalan tai epämieluisan työtehtävän ja kanssani voi suunnitella markkinoinnin strategioita. Tuon mielelläni ulkopuolista näkökulmaa asiakkaideni liiketoimintaan kokonaisuudessaan.

Usein uusi asiakas tulee luokseni jonkin tietyn tarpeen, projektin, haasteen tai kysymyksen kera. Kun olemme saaneet sen hoidettua, saan usein ilokseni jatkaa asiakkaan digimarkkinoinnin kumppanina. Se on parasta palautetta mitä voin saada.

Olen mielelläni valpas taustatuki, rohkaiseva konsultti ja ahkera apulainen. Tarjoan ulkopuolisen silmäparin, jonka havainnot valjastamme yhdessä asiakkaan liiketoiminnan tueksi. Haluan olla ennen kaikkea markkinoinnin kumppani, joka toimii yhteistyössä yrittäjän kanssa häntä ja hänen tarpeitaan kuunnellen.

Räätälöimme yhteistyön kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olen tukena ja apuna aina kun tarvitaan. Nopeaa reagointiani on kehuttu, mutta maltan antaa asiakkaalle myös tilaa tehdä itse juuri sen verran ja niitä asioita kuin hän haluaa ja hänelle kulloinkin parhaiten sopii.

Olen käytettävissä tarpeen vaatiessa päivittäin tai projektiluontoisesti. Pienyrittäjänä taivun moneen, toimin ketterästi ja minun kanssani työskennellessä voi luottaa siihen, etten jätä pulaan. Lupaan vain jos tiedän pystyväni varmasti auttamaan. Pyydän tarvittaessa apua verkostoiltani jos olen itse epävarma tai tiedän kollegani osaamisen olevan parempaa kuin omani.

Kyselen riittävän usein tavoitteita, budjettia ja kulloistakin tilannetta, jotta osaan toimia täsmälleen niin kuin minun odotetaan toimivan. Toivon avoimuutta asiakkailtani ja kerron avoimesti myös itse muun muassa hinnoittelustani, havainnoistani ja siitä miten olemme mielestäni onnistuneet.

Jos kaipaat kannustavaa, ajantasaista ja mukavaa digimarkkinoinnin kumppania niin pistä viestiä ja tutustutaan: martina@getsomehelp.fi